fredag 19 mars 2010

27-28 februari - 1 mars

Vi hade en lugn och mysig helg utan minsta feber. Fram tills igår har jag endast fått flytande mat och nu är det pure som gäller. Vi köpte barnmat när vi var och handlade igår (både frukt och mat) men kräsen som jag är så gick de inte att äta men det kan ju också bero på att jag inte känner någon smak på det jag äter. Under den första veckan när jag endast fick dropp fick jag svamp i munnen (som också beror på att jag fick antibiotika). För att få bort det fick jag skölja munnen men vichy vatten. I onsdags den 25/2 upptäckte jag utslag på underarmarna speciellt i armvecket men tänkte inte så mycket på det men när jag skulle duscha på torsdag förmiddag så hade jag fått utslag på större delen av magen bak på ryggen och ner över höften. En reaktion av antibiotika sa man trotts att jag inte fått någon på 4 dagar.
Vi var tillbaks på sjukhuset strax före 17 och efter en stund fick jag gå och fråga om det fanns någon middag till mig och då sa man att man har nog missat middag till dig men det finns soppa eller äggröra om du vill ha något att äta. Det fick bli äggröra för jag tyckte inte så mycket om sopporna på sjukhuset. Eftersom jag inte haft feber under helgen och sista CRP:n hade gått ner ganska mycket så sa man på kvällen att du skrivs säkert ut imorgon.
Måndag morgon togs det nya prover som jag inte fått svar på ännu eftersom jag gick hem innan det var klart. Jag åt lunch innan vi åkte hem och naturligtvis hade jag glömt att fylla i att jag skulle ha en liten portion så trotts att jag delade på portionen så fick jag i mig för mycket så halvvägs till bilen fick jag min första dumpning, kallsvettades, blev yr och mådde illa. Fick sätta mig på en bänk nästan framme vid entrén och Magnus drog fram en papperskorg som jag ulkade över, (efter op så kan jag inte kräkas längre så det kom inte upp något men det låter ju som det). Jag satt på bänken en stund och tog mig sedan in till apoteket för att hämta ut min medicin, tur att de har bänkar där inne också för det var på skakiga ben jag gick. Både Magnus och jag är lättade över att jag äntligen är hemma igen. Det har varit jobbiga veckor för oss båda inte bara för att jag varit sjuk utan för all jävla snö som har behagat komma undertiden så att Magnus har fått skotta på nätterna när han kommit hem från sjukhusbesöken. Men ca 1-1 ½ m snö på taket så har det varit ett oros moment. Enl. läkarintyget skall jag vara sjukskriven till den 11 april men vi får väl se hur det blir med det (de säger att jag inte skall jobba med fisteln, slangen från magen) pga infektionsrisken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar